FOKUS
Måltidspartnerskabet samarbejder om at gøre det nemt at spise sundere for danskerne og sætter fokus på den del af befolkningen, der har de største udfordringer med deres spisning. Måltidspartnerskabet vil dermed arbejde for at skabe større lighed i sundhed på ernæringsområdet.
ARENAER
Partnerskabets igangsætter projekter i forbindelse med dagens forskellige måltider, og samarbejder på den måde for at gøre det nemt at spise sundere på en række forskellige arenaer; når vi er på arbejdet, spiser ude eller køber ind i detailhandelen til måltiderne hjemme.
INDSATSOMRÅDER
Måltidspartnerskabets tre indsatsområder udgør de ressourcer og spidskompetencer, partnerne råder over, når organisationerne bag partnerskabet samarbejder om at øge udbud og efterspørgsel af sundere måltider, arbejder med strukturelle initiativer og politikker for at øge tilgængelighed af sundere måltider, fx på arbejdspladserne, og samarbejder om bedre kompetencer til madprofessionelle.

Arbejdspladser
At kunne spise et sundere måltid på sin arbejdsplads, i skolen eller børneinstitutionen kan være en let måde for den enkelte at spise sundere

Udespisning
Udespisning udgør kun få procent af de måltider, vi spiser i løbet af et år. Udespisning er en vigtig arena fx for chauffører, SOSU'er og andre, der ikke har mulighed for at spise i deres egen kantine.

Detailhandel
Detailhandelen lægger hus til vores indkøb af dagligvarer og er derfor vigtig både i forhold til, hvilke varer der udbydes, hvordan de præsenteres og er tilgængelige i butikkerne.