Projekt

Tværkulturel Innovation 2018

I Tværkulturel Innovation samarbejder Måltidspartnerskabet med kandidatstuderende fra Tværkulturelle Studier om at udvikle nye initiativer i arbejdet for at gøre det nemt at spise sundere.

Afsluttet projekt

Måltidspartnerskabet og Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet har siden 2013 samarbejdet om kursusforløbet Tværkulturel Innovation. Her er formålet at integrere de studerendes tværkulturelle teoretiske viden med de udfordringer og problematikker, vi i dag ser på mad- og måltidsområdet. Derigennem at få konkrete idéer og løsningsforslag til indsatser, der kan gøre det nemt at spise sundere og samtidig mindske ulighed i sundhed.

Tværkulturelt fokus på Maddag

I år skal de studerende fokusere på Måltidspartnerskabets projekt Maddag, hvor det madfaglige personale i landets daginstitutioner træder frem og fejrer det fælles måltid sammen med børnene, deres forældre og det pædagogiske personale.

Maddag har kørt siden 2014. Det er de studerendes opgave at udvikle løsninger til, hvordan Maddag kan gøres endnu bedre og komme flere aktører (borgere, institutioner, faggrupper, m.fl.) til gavn.

Fakta

Tidsplan

September, 2018 - december, 2018

Partnere

Måltidspartnerskabets sekretariat

FOA

Kost & Ernæringsforbundet

I samarbejde med

Institut for Tværkulturelle Studier, Københavns Universitet

Kontakt

Claus Egeris

claus@maaltidspartnerskabet.dk

+45 28 77 41 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet