Projekt

Maddag 2018

Maddag 2018 hylder igen det fælles måltid. Daginstitutioner landet over opfordres til at deltage i begivenheden og være med til at styrke børnenes maddannelse.

Maddag2018 Afsluttet projekt

12. september 2018 deltager daginstitution i hele Danmark i Maddag, hvor børnene sammen med det kost- og pædagogfaglige personale tilbereder dagens frokost. Maddag fejrer det fælles måltid i institutionen, der er betydningsfuldt i forhold til børns trivsel og nysgerrighed på varierede madoplevelser.

I 2018 er der fokus på rugbrød, der kan spores helt tilbage til vikingetiden. I dag er smørrebrød kendt verden over som en dansk kulinarisk specialitet, og mange familier nyder rugbrødsmadder til frokost og aftensmad.

Til maddagen udvikles der både opskrifter og aktiviteter, så børnene sammen med det kost- og pædagogfaglige personale kan lege med og snakke om råvarerne, tilberede dagens frokost og få en god oplevelse omkring måltidet.

Fakta

Tidsplan

April, 2018 - september, 2018

Partnere

Kost- og Ernæringsforbundet og FOA (projektejere)

Fødevarestyrelsen

Komiteen for Sundhedsoplysning

Landbrug & Fødevarer

University College Lillebælt

Aalborg Universitet

Financiering

95.000 kr

I samarbejde med

BUPL
FOLA

Kontakt

Karina K. Andersen (projektleder)
Kost & Ernæringsforbundet,
e-mail kka@kost.dk, Telefon 31 63 66 10

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet