Projekt

Godhavn 360 grader

Døgninstitutionen Godhavn ønsker at gennemføre en 360° gennemgang af institutionens mad og måltider. Målet er at sikre fortsat høj kvalitet i institutionens kosttilbud, høj professionalisme i eget køkken og god trivsel for Godhavns beboere og ansatte.

Godhavn er på flere måder en særlig døgninstitution. Den fungerer som en kostskole med gode institutionelle rammer for udsatte unge, der spiser, bor og går i skole sammen. Institutionens anbragte unge har mange forskellige baggrunde, udfordringer og erfaringer. Et vellykket 360 graders samarbejde om Godhavns mad og måltider kan blive eksemplarisk og forhåbentlig skabe et grundlag for at arbejde med anbragte unges mad og måltider på institutioner i hele landet.

Projektet giver mulighed for at arbejde med mad og måltider i forhold til anbragte unge. Det vil være muligt at dokumentere effekten af at arbejde helhedsorienteret med mad og måltider på institutionsniveau, før, under og efter projektet, fx i forhold til de unges livsmestring.

Fakta

Tidsplan

Februar, 2018 - april, 2019

Partnere

Kost & Ernæringsforbundet

Foreningen af Kliniske Diætister

Aalborg Universitet CPH

Hello Kitchen

 

I samarbejde med

Godhavn

Meyers Madhus

Kontakt

Måltidspartnerskabets sekretariat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet