Bliv partner

Måltidspartnerskabet tæller i dag 21 organisationer, og vi vil gerne være flere. Måltidspartnerskabets ønsker at samarbejde med alle, der vil medvirke til at realisere visionen om at gøre det nemt og give lyst til at spise sundere.

Partnerskabet tilbyder

  • Idéudveksling og projektsamarbejder

Måltidspartnerskabet er en forening, hvor medlemmer på frivillig basis mødes for at udveksle idéer, og indgå i projektsamarbejder og andre netværkssamarbejder. Det er hensigten at skabe et dynamisk partnerskab, der kan være igangsætter og katalysator for initiativer og viden omkring sundere måltider.

  • Netværk

Medlemmer af Måltidspartnerskabet får adgang til et netværk af centrale aktører, herunder myndigheder og organisationer, der har indflydelse på den sundhedsmæssige agenda og erhvervet, som har indflydelse på forbrugernes valgmuligheder. Måltidspartnerskabet mødes 4 gange årligt om mad og måltider.

  • Ny viden

Måltidspartnerskabet samarbejder om at tilvejebringe ny og opdateret viden om mad og måltider. Medlemmer har adgang til partnerskabets vidensbase.

  • Kommunikationsplatform

Som medlem af Måltidspartnerskabet har en partner ret til og mulighed for at visualisere og på anden måde kommunikere, at man er en del af Måltidspartnerskabet og en koordineret indsats for at gøre det nemt at spise sundere i Danmark, og bidrager til en indsats for lighed i sundhed på ernæringsområdet.

  • Sekretariatsfællesskab

Sekretariatet tilbyder en grundig introduktion af nye partnere til arbejdet og muligheder for udviklingen af samarbejdet. Medlemmer vil også have adgang til presse- og andre materialer udarbejdet af sekretariatet, som kan anvendes i partnerens egne PR- sammenhænge.

Kontakt os og hør nærmere

 

Sammen gør vi det nemt at spise sundere

– Bente Stærk, bestyrelsesformand i Måltidspartnerskabet

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet