Nationalt forum på vej

11. september 2018

Måltidspartnerskabet vil sammen med nuværende og nye partnere i gang med at skabe et nyt nationalt forum for mad, måltider og sundhed.

Måltidspartnerskabet er blevet inviteret til et samarbejde om etablering af et nationalt forum for mad, måltider og sundhed. Invitationen er kommet i forbindelse med offentliggørelsen af Regeringsstrategi for mad, måltider og sundhed. På det seneste bestyrelsesmøde i Måltidspartnerskabet takkede en samlet bestyrelse ja til invitationen.

Måltidspartnerskabets sekretariat og Fødevarestyrelsen har inviteret nuværende partnere og andre organisationer, der arbejder for at fremme mad, måltider og sundhed, til workshop den 27. september. Til workshoppen skal vi diskutere organisering, fagligt indhold og visioner for forummet.

Opdraget fra regeringen er at skabe et nationalt forum, der skal arbejde for at forbedre danskernes mad- og måltidsvaner gennem et forpligtende samarbejde på tværs af civilsamfund, erhvervsliv, organisationer, kommuner og staten.

For at vi sammen kan lykkes, er det afgørende, at vi alle tager medansvar, samarbejder og inspirerer hinanden, så vi kan skabe markante og varige forandringer. Vi glæder os til at tage del i det arbejde.

Har du spørgsmål til workshoppen eller det nye forum, så kontakt sekretariatschef Claus Egeris på claus@maaltidspartnerskabet.dk eller på telefon 2877 4100.

Der er lukket for nye kommentarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet