Dansk Selskab for Mad og Læring

I Dansk Selskab for Mad og Læring mødes forskere, organisationer, praktikere og studerende på tværs af videnskabelige tilgange og arbejdsområder. Ca. 4 gange om året sætter vi fokus på et emne, hvor mad og læring spiller en central rolle.

I regi af det nationale forum for mad, måltider og sundhed finder du Dansk Selskab for Mad og Læring. Selskabet afholder årligt ca. fire halvdags seminarer, der behandler forskellige tematikker relateret til mad og læring. Ved seminarerne er der faglige oplæg, diskussion og networking. I selskabet kan forskere, studerende, organisationer og praktikere motivere og udfordre hinandens arbejde og forskning og i fællesskab byde ind med, hvordan mad og læring kan bruges på forskellige arenaer.

Selskabet gik tidligere under navnet Netværk til fremme for Mad, Måltider, Sundhed og Trivsel, og blev grundlagt som et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Professionshøjskolen Metropol og VIA. I 2017 kom netværket ind under Måltidspartnerskabet, der i oktober 2018 er overgået til det nationale forum for mad, måltider og sundhed.

Læs formålserklæring og om organiseringen her.

Er du interesseret i at blive medlem af selskabet, så kontakt sekretariatschef Claus Egeris på claus.egeris@raadetforsundmad.dk

              Dansk Selskab for Mad og Læring
Kommende arrangementer

Hold øje med selskabets kommende arrangementer i vores kalender.

Tidligere arrangementer

Nye veje til målinger af børns madkompetencer

Innovation og entreprenørskab på mad- og måltidsområdet.

Mad og måltider på bosteder/døgntilbud. 

Madkundskab i folkeskolen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet