Kommunikationsforum for Måltider og Sundhed

I Kommunikationsforum for måltider og sundhed mødes medlemmer og eksterne parter og diskuterer hvordan vi bedst muligt kommunikerer om mad, måltider og sundhed til den danske befolkning.

Det nationale forum for mad, måltider og sundhed har med kommunikationsforummet skabt et samarbejdsrum, hvor medlemmer kan videndele, koordinere og samarbejde om deres kommunikation. Nye partnere kan inddrages, ligesom der samarbejdes med andre relevante eksterne organisationer, der arbejder for at oplyse befolkningen om måltider og sundhed.

Det er ambitionen at samarbejdet i netværket skal styrke deltagernes fremadrettede kommunikation, formidling og undervisning om måltider og sundhed i Danmark og dermed er med til at sikre en konsistent kommunikationen, så den kan nå stærkere ud til befolkningen.

Kommunikationsforummet afholder 4-6 møder om året af et par timers varighed. Til møderne inviteres både kommunikationsforummets nuværende deltagere, deltagende organisationer i det nationale forum samt eksterne organisationer og kommunikationsspecialister.

 

                      
Kommende arrangementer

Hold øje med selskabets kommende arrangementer i vores kalender.

Tidligere møder

Kommunikation til børn og unge.

Sundhedsmotivation og influencers.

Kontakt sekretariatet, info@maaltidspartnerskabet.dk, hvis du ønsker at deltage i vores Kommunikationsforum for Måltider og Sundhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet