Forum for forbrugermærker og ansvarlighed

Forum for forbrugermærker og ansvarlighed skaber overblik over forskellige kampagner og fremmer dialogen mellem mærkeejere og dagligvarehandlen.

I Forum for forbrugermærker og ansvarlighed deltager repræsentanter fra forbrugermærker samt detailhandlen.

Forummet mødes 2-3 gange årligt for at udveksle viden og erfaringer med udgangspunkt i skiftende temaer. Samtidig bruger vi forummet til at fremme dialogen mellem mærker og detail med henblik på, at kampagnerne kan tale ind i supermarkedernes content marketing. Det er altså ambitionen at have et netværk, hvor både mærkeejerne og detailhandlen får noget ud af at deltage og erfaringsudveksle.

En vigtig del af forummet er også at skabe overblik over mærkningsordningers aktiviteter for at øge synligheden af relevante forbrugerrettede kampagner med relation til mad og måltider samt bæredygtige produkter. Ved at skabe overblik over de forbrugerrettede kampagner håber vi at bidrage til at gøre det nemt for dagligvarehandlen og alle interesserede mærkeejere at samarbejde og koordinere deres kampagner, og dermed også gøre det nemt for forbrugerne at købe ind til og spise sundere måltider.

Forummet består pt. af:

Fødevarestyrelsen

Partnerskab for fisk og skaldyr, Landbrug & Fødevarer

Svanen og Blomsten

Coop

FSC

Fairtrade

MSC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet