Forum for Forbrugermærker og Ansvarlighed

Forum for Forbrugermærker og Ansvarlighed skaber overblik over forskellige kampagner og fremmer dialogen mellem mærkeejere og dagligvarehandlen. Deltagerne har samtidig muligheden for at samarbejde om et fælles kampagneinitiativ.

I Forum for Forbrugermærker og Ansvarlighed deltager repræsentanter fra forbrugermærker samt detailhandlen.

En vigtig del af forummet et at skabe overblik over mærkningsordningers aktiviteter for at øge synligheden af relevante forbrugerrettede kampagner med relation til mad og måltider samt bæredygtige produkter. Ved at skabe overblik over de forbrugerrettede kampagner håber vi at bidrage til at gøre det nemt for dagligvarehandlen og alle interesserede mærkeejere at samarbejde og koordinere deres kampagner, og dermed også gøre det nemt for forbrugerne at købe ind til og spise sundere måltider.

Derudover planlægger og afholder forummet 2-3 møder i deltagerkredsen pr. år samt samarbejde om et fælles initiativ, hvor de interesserede forbrugermærke kan komme i spil sammen. Der kan også være yderligere synergier og vidensdeling at hente i forbindelse med de forbrugeranalyser, som alle mærkeejere bruger ressourcer på.

Forummet består pt. af:

Ø-mærket

Dyrevelfærdsmærket

Nøglehulsmærket

Partnerskab for fisk og skaldyr, Landbrug & Fødevarer

Svanen og Blomsten

Coop

FSC

Fairtrade

 MSC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet