For studerende

Skal du i gang med en projektopgave, bachelorprojekt eller speciale? Forum for mad, måltider og sundhed samarbejder gerne med studerende om projekter med fokus på måltider, sundhed og mennesker.

Det nationale forum for mad, måltider og sundhed som samarbejdspartner på studieprojekter, virksomhedsspecialer og lignende

Ønsker du at arbejde med et aktuelt emne inden for forums indsatsområder, så hjælper vi gerne med at undersøge, om der er et relevant projekt eller emne, som du kan bruge. Sammen sætter vi rammerne for opgaven og det endelige produkt, som kan være en rapport, præsentation, projektbeskrivelse o.lign. Ønsker du at indgå et sådan samarbejde med forummet, så send os max en sides beskrivelse af din opgave/projekt og din motivation for at samarbejde med os.

Projekter iværksat af studerende

Har du selv et forslag til et projekt eller problemstilling, som du synes det kunne være relevant at arbejde med? Send os gerne en kort projektbeskrivelse, hvor du redegør for projektets formål, og hvordan det passer til forums virke. Hvis dit forslag passer ind i et af de aktuelle projekter og projektgruppen er interesseret i samarbejde, arbejder vi sammen videre om at sætte rammerne for dit projektforslag.

Vil du vide mere

Kontakt Claus Egeris, Sekretariatschef
TELEFON +45 28 77 41 00
MAIL claus.egeris@maaltidspartnerskabet.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet