For studerende

Skal du i gang med en projektopgave, bachelorprojekt eller speciale? Måltidspartnerskabet samarbejder gerne med studerende om projekter med fokus på måltider, sundhed og mennesker.

Måltidspartnerskabet som samarbejdspartner på studieprojekter, virksomhedsspecialer og lignende

Ønsker du at arbejde med et aktuelt emne inden for Måltidspartnerskabets indsatsområder, så hjælper vi gerne med at undersøge, om der er et relevant projekt eller emne, som du kan bruge. Sammen sætter vi rammerne for opgaven og det endelige produkt, som kan være en rapport, præsentation, projektbeskrivelse o.lign. Ønsker du at indgå et sådan samarbejde med Måltidspartnerskabets, så send os max en sides beskrivelse af din opgave/projekt og din motivation for at samarbejde med Måltidspartnerskabet.

Projekter iværksat af studerende

Har du selv et forslag til et projekt eller problemstilling, som du synes det kunne være relevant at arbejde med? Send os gerne en kort projektbeskrivelse, hvor du redegør for projektets formål, og hvordan det passer til Måltidspartnerskabets virke. Hvis dit forslag passer ind i et af partnerskabets aktuelle projekter og projektgruppen er interesseret i samarbejde, arbejder vi sammen videre om at sætte rammerne for dit projektforslag.

Vil du vide mere

Kontakt Claus Egeris, Sekretariatschef
TELEFON +45 28 77 41 00
MAIL claus.egeris@maaltidspartnerskabet.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet