Aktuelt

29. november 2017

Grøntsagers styrker og svagheder

I indsatsen for at få danskerne til at spise flere grøntsager, har vi tegnet signalement af 37 grøntsager og fundet deres styrker og svagheder, muligheder og trusler.

24. november 2017

Kostråd, underernæring og rugbrød

Vi har kigget tilbage på den seneste tids måltidsnyheder og bringer her et udsnit af, hvad pressen har beskæftiget sig med.

15. november 2017

Hvordan ved du det?

Det spørgsmål bør man stille sig selv og andre, når det kommer til viden om mad og sundhed. Det var én af pointerne som sundhedsdebattør Morten Elsøe kom med til partnerskabsmødet 6. nov., der også bød på diskussion om madoverbevisninger.

3. november 2017

40 mio. til bedre og sundere mad- og måltidsvaner

Et nynedsat advisory board skal rådgive regeringen om, hvordan danskernes mad-, måltidsvaner og sundhed kan forbedres.

12. oktober 2017

Måltidskasser, kommunalvalg og sundhedsanprisninger

I det tilbagevendende måltids- og sundhedsnyhedsoverblik kan du i denne uge læse om måltidskasser, kommunalvalg og sundhedsanprisninger.

9. oktober 2017

Sundere madvaner på kollegier

I projekt Madklub på kollegiet arbejder Rema1000 sammen med undervisere og forskere om sundere madvaner på kollegier. 15 kollegiekøkkener har allerede været i gang.

6. oktober 2017

Overvægt og kræft, madkamp og det gode måltid

I denne uges måltidsnyhedsoverblik kan du læse om sammenhæng mellem overvægt og kræft, det gode måltid i Billund og Madkamps positive påvirkning.

29. september 2017

Underernæring, madværksted og skolemad

Måltidspartnerskabet bringer hver uge et overblik over måltids- og sundhedsnyheder. I denne uge kan man bl.a. læse om underernæring og børnebørn og bedsteforældre i køkkenet.

20. september 2017

Kompetencer, det gode måltid og sundhedsdebat

Der sker meget på måltids- og sundhedsområdet for tiden, og vi bringer her et uddrag af nogle af de seneste nyheder. Læs bl.a. om mad og måltider til børn og ældre.

13. september 2017

Maddag 2017

I dag afholdes Maddag, hvor næsten 24.000 vuggestue- og børnehavebørn sætter sig til frokostbordet og fejrer det fælles måltid. Eventen markerer værdien af madordninger, som et sundt, sjovt og velsmagende tilbud, der kan mere end mætte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet