Aktuelt

29. juni 2018

God sommer!

Måltidspartnerskabet ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med ny strategi for 2019-22 til august.

6. juni 2018

Skolemad, portionsstørrelser og Ny nordisk mad

Vanen tro kigger vi tilbage på mediernes måltidshistorier. I den seneste tid har der bl.a. været debat om skolemad, der har igen været fokus på Ny nordisk mad, og så er to kvinder gået ind i kampen om mindre portioner.

Advisory Board for mad, måltider og sundhed
1. maj 2018

Måltider på tværs

For første gang kommer der nu et tværministerielt regeringsinitiativ på mad-, måltids- og sundhedsområdet. Det er vi begejstrede for i Måltidspartnerskabet.

Årsplan
1. maj 2018

Ny årsplan klar

Måltidspartnerskabets nyeste årsplan er netop blevet publiceret her på siden. Læs om aktuelle og kommende projekter og orienter dig om de forskellige netværk og aktiviteter, som medlemmer og samarbejdspartnere kan deltage i.

Hello Kitchen Nyt medlem i Måltidspartnerskabet
1. maj 2018

Velkommen til Hello Kitchen

Vi glæder os over at kunne sige velkommen til foreningen Hello Kitchen som et nyt medlem i Måltidspartnerskabet, hvor madglæde og fællesskaber står på dagsordenen.

26. april 2018

Nye anbefalinger, kritisk tænkning og Nøglehullet

Hver måned giver Måltidspartnerskabet et overblik over nogle af de centrale mad- og måltidshistorier, som medierne har bragt. Nye anbefalinger om mad, måltider og sundhed har bl.a. fyldt en del i denne måned.

23. marts 2018

Danskernes sundhed, overvægt og forebyggelse

Særligt ét emne har fyldt meget i mediernes historier på måltids- og sundhedsområdet den seneste tid: overvægt. Få et overblik over noget af det, der er blevet skrevet + et par andre historier på området.

23. marts 2018

Ret Portion

Videnskabelige studier viser en klar sammenhæng mellem for store portioner og et større indtag af energi, der kan føre til udvikling af overvægt og fedme. På symposiet Ret Portion kom en række eksperter med bud på, hvad vi kan gøre ved denne udvikling.

9. marts 2018

Detox sundhedsdebatten

Måltidspartnerskabets formandsskab har skrevet en kronik om hvorfor det er vigtigt med kritisk tænkning. Udfordringen er, at myter, advarsler og lovprisninger om fødevarer florerer i stor stil, og det gør det svært at finde ud af, hvad man skal tro.

31. januar 2018

Grøntsager, velvære og kostråd

Den første måned i 2018 har budt på mange interessante måltidshistorier. Vi har her udvalgt nogle af dem, som man har kunne læse i medierne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet