Aktuelt

Hanna Munch står ved sit skrivebord i Rådet for sund mad
7. november 2019

Ny medarbejder udvikler Rådets vidensoverblik

Som en del af Rådets strategi skal Rådet samle og dele viden samt skabe et overblik over indsatser. Sekretariatets nye medarbejder Hanna Munch skal de næste måneder opbygge en online vidensplatform.

Vejledningen grønne anprisninger
2. oktober 2019

Grønne anprisninger skal fremme interessen for grøntsager

Vejledningen “Grønne anprisninger” viser, hvordan ernærings- og sundhedsanprisninger kan bruges til at fremme forbrugernes interesse for grøntsager.

Rådet for sund mad handlingsplan
2. oktober 2019

Handlingsplan og programmer

Rådet for sund mads handlingsplan er nu offentliggjort. Den beskriver, hvordan Rådet vil nå målene for Rådets tre indsatsområder. 

2. oktober 2019

Velkommen til Novo Nordisk som nyt medlem

Novo Nordisk Danmark træder ind i Rådet for sund mad som ny medlemsorganisation pr. oktober 2019.

Sommerhilsen
1. juli 2019

God sommer!

Sommerferien er for mange lige rundt om hjørnet, og vi vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god sommer.

4. juni 2019

Ses vi på Folkemødet?

Mange medlemmer af Rådet for sund mad deltager på årets Folkemøde. Se udvalgte arrangementer her.

Årsmøde i Rådet for sund mad
9. maj 2019

Alle spiser sundere i Rådet for sund mad

Rådet for sund mad har afholdt sit første årsmøde med stor opbakning fra medlemsorganisationerne. På mødet kom deltagerne med forslag til, hvordan vi sammen sikrer, at alle spiser sundere i Danmark.

Rådet for sund mad
4. april 2019

Vi har fået nyt navn!

Efter at have været navneløse siden stiftelsesmødet den 31. oktober 2018 har vi nu fået navnet SPIS SUNDERE DK | Rådet for sund mad.

Food Space indgang
3. april 2019

Årsmøde i Rådet for sund mad

Rådet for sund mad afholder det første årsmøde den 3. maj i CPH Food Space. Temaet for dagen er “Fra strategi til handling”.

kostnotat om særlige kosthensyn i forhold til behandling på døgninstitutioner
5. marts 2019

Kostnotat om særlige kosthensyn i behandlingen på døgninstitutioner

Et nyt kostnotat udarbejdet af Kost og Ernæringsforbundet sætter fokus på særlige kosthensyn i forhold til behandlingen på Godhavn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet