Projekt

Kampagne årshjulet

Detailhandlens parter, producenter, foodservice markedet, NGO’er og Måltidspartnerskabets egne partnere ønsker sig et overblik over relevante forbrugerrettede kampagner for fødevare- og bæredygtige produkter i Danmark.

Med Måltidspartnerskabets Kampagne Årshjul udvikles en teknisk platform for at øge synligheden af relevante forbrugerrettede kampagner med relation til mad og måltider samt bæredygtige produkter. Ved at skabe overblik over de forbrugerrettede kampagner håber Måltidspartnerskabet at bidrage til at gøre det nemt for dagligevarehandlen og alle interesserede mærkeejere at samarbejde og koordinere deres kampagner, og dermed også gøre det nemt for forbrugerne at købe ind til og spise sundere måltider.

I forbindelse med udviklingen af Måltidspartnerskabets kampagne årshjul inviteres partnere og eksterne organisationer og mærkeejere til at deltage i et stående forum for mærkeejere, der kan koordinere og samarbejde om forbrugerkampagner, og samarbejde med dagligvarehandlen. Det er ambitionen, at forummet mødes 2-4 gange årligt bl.a. for at drøfte samarbejdsflader i forhold til detailhandel, grossister, foodservice, synergier og timing af kampagner, samarbejde om kendskabsanalyser, forbrugerkommunikation, markedsføring o.a.

Måltidspartnerskabets Kampagne Årshjul udvikles på www.maaltidspartnerskabet.dk inden sommer 2015 så det bliver muligt for interesserede mærkeorganisationer og andre hurtigt at tage værktøjet i brug og bidrage til overblikket.

Fakta

Tidsplan

Januar, 2015 - december, 2017

Partnere

Fødevarestyrelsens Nøglehulsteam (projektleder)
Fiskebranchen, 2 gange om ugen

Financiering

Projektet er under udvikling

I samarbejde med

 

Forum for mærkeejere tæller p.t.:

Fødevarestyrelsen (Nøglehullet)
Fiskebranchen (2 gange om ugen)
Fuldkornspartnerskabet (Fuldkornsmærket)
Saltpartnerskabet (Saltbøssen)
Marine Stewardship Council Denmark (MSC mærket)
Dansk Standard (Svanen og EU Ecolabel)
Økologisk Landsforening (Fødevareministeriets Ø-mærke)
Fairtrade Mærket (Danmark)

Kontakt

Marianne Dittmann
Fødevarestyrelsen
madi@fvst.dk
telefon 72 27 66 85

Claus Egeris
Måltidspartnerskabet
claus@maaltidspartnerskabet.dk
telefon 28 77 41 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet