Handlingsplan for måltider og øget lighed i sundhed

2. maj 2013

Få overblik over Måltidspartnerskabets indsatsområder, arenaer, igangsatte og planlagte aktiviteter. I handlingsplanen fortæller vi om samarbejdet for at gøre det nemt at spise sundere.

Måltidspartnerskabet

”Det er måltidet og ikke en enkelt fødevaregruppe eller et enkelt kostråd, der er udgangspunktet for samarbejdet i Måltidspartnerskabet. Det er måltider og mellemmåltider, der har betydning for vores mad og spisevaner. Ved at gøre det nemt og attraktivt at spise sundere måltider, ønsker vi  i partnerskabet at gøre en forskel for vores madvaner – og dermed folkesundheden.” siger Bente Stærk, der er bestyrelsesformand i Måltidspartnerskabet.

Måltidspartnerskabet, der blev etableret i 2012, er et samarbejde mellem 21 organisationer fra erhverv, forbruger- og sundhedsorganisationer, faglige organisationer, forskningsinstitutioner og myndigheder på fødevare- og sundhedsområdet, der i fællesskab vil bidrage til at fremme interessen for og tilgængeligheden af sundere måltider, og som vil arbejde om at skabe øget lighed i sundhed på ernæringsområdet.

 

Måltidspartnerskabets handlingsplan 2016-19

Måltidspartnerskabets årsplan 2015

 

 

 

Der er lukket for nye kommentarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet