Fiberpølsen – et eksempel på et sundere alternativ

2. maj 2013

Teknologisk Instituts udvikling af fiberpølsen er et godt eksempel på en sundere alternativ til et eksisterende produkt.

DMRI, Teknologisk Institut har blandt andet udviklet et sundt alternativ til en mindre sund fødevare i form af en velsmagende pølse – for eksempel til middagspølser – som indeholder kostfibre. I Måltidspartnerskabet får DMRI mulighed for at bruge den som case til, hvordan man i praksis succesfuldt introducerer et sådant produkt på markedet.

– DMRI, Teknologisk Institut, er verdens største og internationalt førende videncenter indenfor animalske fødevarer. Derfor ser vi Måltidspartnerskabet som en god mulighed for at bringe vores projektresultater ud over rampen i nye projektsamarbejder, som arbejder mod sunde og attraktive måltidsløsninger. Kød er en fødevaregruppe som for de flestes vedkommende indgår i de fleste måltider og til mange målgrupper, siger konsulent Ursula Kehlet , DMRI, Teknologisk Institut,.

Yderligere oplysninger

Konsulent Ursula Kehlet, DMRI, Teknologisk Institut, tlf: 7220 2901, mail: unk@teknologisk.dk eller seniorkonsulent Margit Aaslyng, DMRI, Teknologisk Institut, tlf. 7220 2684, mail: mdag@teknologisk.dk

Læs DMRI, Teknologisk Instituts pressemeddelelse

Der er lukket for nye kommentarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet