Kommunikationsforum for Måltider og Sundhed

I Måltidspartnerskabets Kommunikationsforum mødes medlemmer og eksterne parter og diskuterer hvordan vi bedst muligt kommunikerer om mad, måltider og sundhed til den danske befolkning.

Måltidspartnerskabets har med forummet skabt et samarbejdsrum, hvor partnerskabets medlemmer kan videndele, koordinere og samarbejde om deres kommunikation. Nye partnere kan inddrages, ligesom der samarbejdes med andre relevante eksterne organisationer, der arbejder for at oplyse befolkningen om måltider og sundhed.

Det er ambitionen at samarbejdet i netværket skal styrke deltagernes fremadrettede kommunikation, formidling og undervisning om måltider og sundhed i Danmark og dermed er med til at sikre en konsistent kommunikationen, så den kan nå stærkere ud til befolkningen.

Forummet afholder 4-6 møder om året af et par timers varighed. Til møderne inviteres både forummets nuværende deltagere, resten af Måltidspartnerskabets partnere samt eksterne organisationer og kommunikationsspecialister.

 

                      
Kommende arrangementer

Hold øje med selskabets kommende arrangementer i vores kalender.

Tidligere møder

Det seneste møde i forummet blev afholdt den 28. februar hos Coop. Temaet for dagen var kommunikation til børn og unge. Læs mere her.

I december 2017 holdte Forum for Måltids- og Sundhedskommunikation bl.a. et vellykket møde hos Arla om sundhedsmotivation og influencers. Her blev deltagerne bl.a. præsenteret for en undersøgelse, der viser, hvad der motiverer danskerne til sundhed, og Arla gav eksempler på, hvordan de har arbejdet med influencers. Se programmet for dagen her.

Deltag

Kontakt sekretariatet hvis du ønsker at deltage i vores Kommunikationsforum for Måltider og Sundhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet