Aktuelt

24. marts 2017

Bedre måltidsvaner for unge, robuste børn og mad til ældre

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. I denne uge er der bl.a. fokus unges måltidsvaner, robuste børn og bedre mad til ældre.

17. marts 2017

Færdigretter, madkultur og sundhed i følge de kendte

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. I denne uge er der bl.a. fokus på færdigretter, madkultur, og så kan man læse om, hvordan kendte optræder som sundhedseksperter.

10. marts 2017

Årets Nøglehulsprodukt, måltidsløsninger og mad, der skaber forandring

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. I denne uge er der bl.a. fokus på Årets Nøglehulsprodukt, nye måltidsløsninger og lokalsamfunds brug af mad til at skabe arbejdspladser og fællesskab.

3. marts 2017

Bedre mad til ældre, kritik af kostråd og ny mad-app

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. Denne uge er der fokus på bedre mad til ældre, og så sættes der spørgsmålstegn ved om fedt og salt er farligt for hjertet. En ny app skal gøre det sjovere for familier at lave aftensmad.

3. marts 2017

Måltidsmærkning af skolemad

Måltidsmærket skal gøre det nemmere for skolebørn at spise sunde måltider, så de kommer godt igennem en lang skoledag. Mærket kan bruges af kantiner, der gør en indsats for at servere sund og lækker mad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet