Aktuelt

21. april 2017

Succesfuld nudging, madklub på kollegiet og madkultur i fremtiden

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. I den seneste uge har der bl.a. været fokus på nudging, madklubber og fremtidens madkultur

18. april 2017

Kokke lærer fra sig og inspirerer til fællesspisning blandt unge 

Aalborg Universitet og Hotel- og Restaurantskolen sat sig for at finde nye veje i arbejdet for at sikre unge sundere madvaner.

7. april 2017

Velkommen til Nestlé og MAPP Centret, Aarhus Universitet

Måltidspartnerskabet er glade for at kunne byde velkommen til to nye partnere, Nestlé og MAPP Centeret ved Aarhus Universitet

7. april 2017

Så langt – så godt…

Den 29. marts var der inviteret til Partnerskabsmøde hos Fødevarestyrelsen under overskriften “Så langt – så godt…”

7. april 2017

Frisklavet mad på plejehjem, måltidsmærkede kantiner og ansvar for overvægt

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. I den sidste uges tid har der bl.a. været fokus på penge til frisklavet mad på plejehjem, måltidsmærkede kantiner og den enkeltes ansvar for overvægt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet