Aktuelt

16. januar 2017

Madfælleskaber, madskik, iværksætteri og nudging.

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. Denne gang diskuteres en række initiativer, der omhandler madfælleskaber, madskik, iværksætteri og nudging.

16. januar 2017

Forbrugere vælger måltidsløsningen

Projektet Nudging til mere grønt i Rema1000 viser, at sameksponering har en positiv effekt på salget af snitgrønt, der steg med over 60 procent. Forsøget blev udført i 36 Rema 1000-butikker.

20. december 2016

God jul fra Måltidspartnerskabet

Tag med Måltidspartnerskabet i Karoline’s Køkken og hør om nogle af Børnehjælpsdagens aktiviteter i julemåneden.

20. december 2016

Mad og identitet, sundhedsfremme og grønne bøger

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. Denne gang diskuteres en række initiativer, der omhandler mad og identitet, lokal omhu, kommunal sundhedsfremme og grønne bøger.

20. december 2016

Kosthåndbogen

Den nye kosthåndbog udgives i samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen og Kost & Ernæringsforbundet. Et praktisk opslagsværk med de officielle anbefalinger for mad, råd, opskrifter og kostforslag. Et fælles redskab for alle faggrupper såsom raske, syge, unge eller ældre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet