Aktuelt

19. maj 2017

Forvirring om sundhedsråd, nyt manifest og mere skolemad

Måltidspartnerskabet bringer igen i denne uge et overblik over nogle af de måltids- og sundhedshistorier, der har præget nyhederne. Læs bl.a. om forvirring omkring sundhedsråd, et nyt manifest for madkundskab og om hvordan skolemad kan forbedre den sociale ulighed i sundhed hos børn og unge.

11. maj 2017

Moderne fødevaresystem, madpakker og en ny smags-app

Hver uge bringer Måltidspartnerskabet et tilbageblik på mediernes måltids- og sundhedsnyheder. I denne uge har man bl.a. kunne læse om det moderne fødevaresystem, madpakker og en ny smags-app

5. maj 2017

Højrisiko overvægt, madkundskaber og tidsforbrug i køkkenet

Hver uge kan du her på siden finde Måltidspartnerskabets nyhedsoverblik, hvor vi ser nærmere på mediernes mad- og måltidshistorier. I den seneste uge har pressen bl.a. skrevet om børn og deres læreres madkundskaber, højrisiko overvægt hos ældre og om hvor meget tid vi bruger i køkkenet.

28. april 2017

Fællesspisning, madkultur og madkundskab.

Et af de emner der har fyldt mest i pressens dækning af mad- og måltider den seneste uge er fællesspisning landet over i forbindelse med kampagnen Danmark spiser sammen. Læs også om madkultur, madkundskab og madpakker vs. madordninger.

21. april 2017

Succesfuld nudging, madklub på kollegiet og madkultur i fremtiden

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. I den seneste uge har der bl.a. været fokus på nudging, madklubber og fremtidens madkultur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet