Aktuelt

2. december 2016

Unges madvaner, Madlejr i Højer og nyt madkulturhus

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker.

25. november 2016

Måltidet online, madskoler, agurker og tomater, og nye kosttrends 2017.

Måltidspartnerskabet ser i bakspejlet hver uge og bringer nyhedshistorier om måltider og mennesker. Læs bl.a. om måltidet online, madskoler, og om hvordan agurker og tomater skaber jobs, smat de nye kosttrends i 2017.

25. november 2016

Hvor vi dog glæder os til at komme i gang med den der mad

Mandag, tirsdag og onsdag aften i sidste uge blev der talt om mad, madlæring, indkøbsrutiner og spisefællesskab i lange baner på de tre storkøbenhavnske kollegier, der er omfattet af ”Madklub på kollegier”.

25. november 2016

Nudging virker på salg af grøntsager

Fødevaredagen 2016 bød på en række interessante og gode præsentationer fra branchens førende aktører. Dagen er hvor landets branche bringer ny viden, diskutere aktuelle initiativer og…

25. november 2016

Coop inviterede 161.000 børn indenfor i køkkenet

Coop inviterer 161.000 børn med indenfor i køkkenet. Et initiativ, der sætter fokus på at madlavningen hos børn starter i en tidlig alder. 161.000 skolebørn får muligheden for at kokkerere i skoletiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet