Aktuelt

11. februar 2016

Madleg

Med Madleg publikationen ønsker Måltidspartnerskabet at inspirere landets daginstitutioner til at sætte fokus på mad- og måltidskulturen. Måltidet kan indgå i det pædagogiske arbejde og bidrage til at styrke børnenes trivsel, læring og udvikling.

17. december 2015

Kompetencer er nyt fokus

Måltidspartnerskabet vil over den næste treårige periode samarbejde om at højne mad- og måltidskompetencerne for den næste generation borgere, forbrugere og professioner, der har betydning for vores maddannelse, sundhed og måltidskultur.

17. december 2015

Måltidspartnerskabet flytter hjemmefra

Måltidspartnerskabets sekretariat flytter fra årsskiftet fra Fødevarestyrelsens lokaler i Glostrup og ind hos Hjerteforeningen, Vognmagergade 7, 1120 København K.

24. november 2015

Et Kærligt Grønt Skub

Projektet Et Kærligt Grønt Skub har siden 2013 afprøvet og testet forskellige nudgingtiltag i dagligvarehandlen, med henblik på at nudge danskerne til sundere forbrugsvaner – i dette tilfælde ved at købe (og spise) mere frugt og grønt. Nu er projektresultaterne klar:

11. november 2015

Ældres måltidsoplevelser

Onsdag d. 2. december 2015 afholder Måltidspartnerskabet sit tredje partnerskabsmøde i år. Denne gang er det Måltidsakademiet i Odense Kommune, der inviterer indenfor til et heldagsarrangement, hvor temaet er ældres måltidsoplevelser..

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Partnere i Måltidspartnerskabet